Manja slova Veća slova RSS

Ministarstvo

mek

MEK

mek

Evropski centar za informacije i inovacije

JICA

Irena

Enegry Community

Danube Region Strategy

Vektorski logo

 

>

Ministarstvo ekonomije objavljuje drugi Javni poziv za Programsku liniju za razvoj preduzetništva

Datum objave: 02.09.2019 12:32 | Autor: Ministarstvo ekonomije

Ispis Štampaj stranicu


U saradnji sa Investiciono razvojnim fondom Crne Gore A.D. Ministarstvo ekonomije realizuje Programsku liniju za razvoj preduzetništva, namjenjenu mladim ljudima i potencijalnim preduzetnicima da krenu u preduzetničke vode, a postojećim preduzećima koja posluju do godinu dana da unaprijede svoje poslovanje kroz određene mjere nefinansijeske i finansijske podrške. 

Osnovi cilj programa je podrška razvoju preduzetništva kroz osnivanje novih i podsticanje daljeg rasta postojećih malih i srednjih preduzeća kroz:

• otvaranje novih radnih mjesta kroz podsticanje preduzetništva i započinjanja sopstvenog biznisa;
• stimulisanje inovativnosti i kreativnosti mladih;
• podsticanje daljeg rasta postojećih MSP.

Pravo učešća imaju fizička lica - potencijalni preduzetnici i postojeća preduzeća koja posluju najduže godinu dana od dana objavljivanja Javnog poziva.

Obrazac prijave može se preuzeti sa sajta Ministarstva ekonomije ili u prostorijama Direkcije za saradnju sa biznis zajednicom. 

Prijave potpisane i/ili pečatirane od strane podnosioca prijave sa svim pratećim obrascima i dokumentacijom se podnose lično ili preporučenom poštom sa naznakom: Prijava na Javni poziv za razvoj preduzetništva u 2019. godini na adresu Ministarstva ekonomije, Direkcije za saradnju sa biznis zajednicom: (Rimski trg 46, 81000 Podgorica), a više informacija moguće je dobiti i putem telefona +382 20 482 179. 

Poziv je otvoren do 30. septembra 2019. godine do 15h.

MINISTARSTVO EKONOMIJE
BIRO ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU