Manja slova Veća slova RSS

Zakon o slobodi vjeroispovijesti

Ministarstvo

mek

MEK

mek

Evropski centar za informacije i inovacije

JICA

Irena

Enegry Community

Danube Region Strategy

Vektorski logo

 

>

SAOPŠTENJE: POZIV NA JAVNU RASPRAVU O NACRTIMA KONCESIONIH AKATA

Datum objave: 09.08.2019 14:57 | Autor: Ministarstvo ekonomije

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo ekonomije, u skladu sa članom 18 stav 3 Zakona o koncesijama (“Sl.list CG”, br. 8/09), daje na javnu raspravu sljedeće nacrte koncesionih akata:


Ovim putem Ministarstvo ekonomije upućuje javni poziv građanima, državnim organima, mjesnim zajednicama, nevladinim organizacijama, pravnim licima i preduzetnicima i drugim zainteresovanim subjektima da se uključe u javnu raspravu i da svoje komentare, primjedbe, predloge i sugestije na nacrte predmetnih koncesionih akata dostave Ministarstvu ekonomije u pisanoj ili elektronskoj formi, na adresu: Podgorica, Rimski trg br. 46, tel./fax: 020 482 300 ili e-mail: : primjedbe.koncesije@mek.gov.me

Cilj ove rasprave je da se pribave komentari i sugestije građana, svih relevantnih institucija, predstavnika privrede, nevladinog sektora, kao i stručne javnosti kako bi se nacrti predmetnih koncesionih akata unaprijedili prije usvajanja od strane Vlade Crne Gore. 

Javna rasprava trajaće od 9. avgusta do 6. septembra 2019. godine. 

Pojedinačno, za svaki Koncesioni akt, Javna rasprava održaće se od 2. do 6. septembra, u terminima koji će biti naknadno precizirani.

Takođe, zainteresovani subjekti mogu u prostorijama JU Zavod za geološka istraživanja, Naselje Kruševac bb, Podgorica, svakog radnog dana u vremenu od 10-13 sati izvršiti uvid u koncesione akte i dobiti dodatna pojašnjenja o istim.