Manja slova Veća slova RSS

Ministarstvo

mek

MEK

mek

Evropski centar za informacije i inovacije

JICA

Irena

Enegry Community

Danube Region Strategy

Vektorski logo

 

>

Najava: Otvaranje Kancelarije Generalnog sekretara Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana (KIF ZB6) sjutra u Podgorici

Datum objave: 20.02.2019 11:57 | Autor: Ministarstvo ekonomije

Ispis Štampaj stranicu


Ministarka ekonomije u Vladi Crne Goren Dragica Sekulić će, zajedno sa predsjednikom Privredne komore Srbije, a ujedno i predsjednikom KIF-aZB6 Markom Čadežom, otkriti tablu sa natpisom Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana (KIF ZB6), i time svečano otvoriti Kancelariju Generalnog sekretara KIF-a ZB6, nakon čega se u novootvorenoj Kancelariji očekuju izjave.

Ceremonija otkrivanja table na ulazu u PKCG će se održati u četvrtak, 21.02.2019. godine u Podgorici, ul. Novaka Miloševa 29, sa početkom u 11.00 sati.

Komorski investicioni forum Zapadnog Balkana (KIF ZB6) je dobrovoljna neprofitna organizacija privrednih komora zemalja Zapadnog Balkana formirana na osnovu Sporazuma o osnivanju Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana potpisanog u Beču 27. avgusta 2015. godine, sa sjedištem u Trstu (Italija). Članice KIF-a ZB6 su privredne komore Crne Gore, Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Albanije i Kosova, dok Upravni odbor čine predsjednici privrednih komora ovih šest zemalja članica.

Povodom ceremonije otvaranja Kancelarije Generalnog sekretara KIF-a ZB6 u Podgorici će biti prisutni svi članovi Upravnog odbora KIF-a ZB6.

Na sastanku sa poslovnom zajednicom Crne Gore, 21.02.2019. godine u 11:30 sati, će Upravni odbor predstaviti KIF ZB6 i njegov fokus, prikupiti preporuke poslovnih subjekata o ključnim područjima fokusiranja KIF-a u narednom periodu, ali i formirati savjetodavno tijelo od poslovnih lidera za koordinaciju programa djelovanja KIF-a ZB6 u cilju poboljšanja poslovnog ambijenta za regionalnu saradnju kao i poboljšanja konkurentnosti cijele regije.

Pozivamo medije da isprate događaj.

MINISTARSTVO EKONOMIJE
KANCELARIJA ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU