Manja slova Veća slova RSS

Ministarstvo

mek

MEK

mek

Evropski centar za informacije i inovacije

JICA

Irena

Enegry Community

Danube Region Strategy

Vektorski logo

 

>

Druga faza projekta „Energetska efikasnost u Crnoj Gori“

Datum objave: 18.09.2018 13:46 | Autor: Ministarstvo ekonomije

Ispis Štampaj stranicu


Generalni direktor Direktorata za energetsku efikasnost Marko Radulović otvoriće sjutra, (srijeda 19. septembar) prezentaciju projekta „Energetska efikasnost u Crnoj Gori“ koja će se održati u hotelu Hilton sa početkom u 10 časova. 

Prezentaciju, na kojoj će biti predstavljene predstojeće aktivnosti na projektu, organizuje Ministarstvo ekonomije u saradnji sa Ministarstvom zdravlja. 

Osim gospodina Radulovića prisutnima će se obratiti, državni sekretar Ministarstva zdravlja Milovan Vujović i viši specijalista za energetiku Svjetske banke Pedzi Makumbe.

Ministarstvo ekonomije je 2009. godine krenulo sa implementacijom projekta Energetska efikasnost u Crnoj Gori, a koji se realizuje na osnovu kredita sa Međunarodnom bankom za obnovu i razvoj. Do sada je energetski adaptirano 25 javnih objekata, i to16 zdravstvenih, 8 obrazovnih ustanova i 1 studentski dom.

Vlada Crne Gore je po osnovu kredita koji je dobila od Međunarodne banke za obnovu i razvoj obezbijedila 6 miliona eura za realizaciju druge faze projekta. 

Pozivamo predstavnike medija da prisustvuju ovom događaju. 

MINISTARSTVO EKONOMIJE
KANCELARIJA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU