Manja slova Veća slova RSS

mek

MEK

mek

Evropski centar za informacije i inovacije

JICA

Irena

Enegry Community

Danube Region Strategy

Vektorski logo

 

>

Javna rasprava o Nacrtu izvještaja strateške procjene uticaja na životnu sredinu za program istraživanja i proizvodnje ugljovodonika u podmorju Crne Gore

Datum objave: 28.12.2015 08:20 | Autor: m

Ispis Štampaj stranicu


Obavještava se javnost da će se u periodu od 28.12.2015. do 25.02.2015. godine održati:


JAVNA RASPRAVA O NACRTU IZVJEŠTAJA STRATEŠKE PROCJENE UTICAJA NA ŽIVOTNU SREDINU ZA PROGRAMA ISTRAŽIVANJA I PROIZVODNJE UGLJOVODONIKA U PODMORJU CRNE GOREU skladu sa zaključcima Vlade Crne Gore broj 08-2914 donešenim dana 17.12.2015. obavezuje se Ministarstvo ekonomije da pripremi Nacrt izvještaja strateške procjene uticaja na životnu sredinu za Program istraživanja i proizvodnje ugljovodonika u podmorju Crne Gore. Nacrt programa istraživanja i proizvodnje ugljovodonika u podmorju Crne Gore sadrži plan budućih aktivnosti na istraživanju i proizvodnju ugljovodonika u podmorju Crne Gore, u skladu sa Zakonom o istraživanju i proizvodnji ugljovodonika („Službeni list CG“, br. 41/10 i 62/13).
Pozivaju se svi zainteresovani subjekti da dostave svoje komentare i sugestije do 25.02.2016. godine na e-mail adresu: info@mek.gov.me ili na adresu: Ministarstvo ekonomije, Rimski trg broj 46, 81000 Podgorica, za Ljiljanu Maksimović.

Centralni okrugli sto u okviru javne rasprave će se održati u Podgorici. Pored navedenog okrugli stolovi će biti organizoavni i u Baru i Kotoru. Datum, vrijeme i mjesto održavanja okruglih stolova biće nakanadno saopšteni.

Nacrt programa istraživanja i proizvodnje ugljovodonika u podmorju Crne Gore možete preuzeti ovdje.

Nacrt Izvještaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu za Program istraživanja i proizvodnje ugljovodonika u podmorju Crne Gore ovdje, kao i, ne tehnički rezime Nacrta Izvještaja koji možete preuzeti ovdje.