Мања слова Већа слова РСС

мек

МЕК

мек

Европски центар за информације и иновације

ЈИЦА

Ирена

Енегрy Цоммунитy

Данубе Регион Стратегy

Векторски лого

 

>

Јавна расправа - Нацрта закона о заштити пословних тајни од незаконитог прибављања, коришћења и откривања

Датум објаве: 24.06.2020 13:33 | Аутор: Министарство економије

Испис Штампај страницу


На основу члана 15 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Службени лист ЦГ“, бр. 41/18), Министарство економије даје на јавну расправу


и упућује
ЈАВНИ ПОЗИВ


грађанима, стручној јавности и свим другим заинтересованим лицима да се укључе у јавну расправу и дају свој допринос у разматрању Нацрта закона о заштити пословних тајни од незаконитог прибављања, коришћења и откривања.

Јавна расправа ће трајати 20 дана од дана објављивања јавног позива.

Нацрта закона о заштити пословних тајни од незаконитог прибављања, коришћења и откривања ће бити доступан јавности на интернет страници Министарства економије и порталу е-управе.

Заинтересовани субјекти своје примједбе, предлоге и сугестије на Нацрта закона о заштити пословних тајни од незаконитог прибављања, коришћења и откривања могу доставити Министарству економије у писаној форми на адресу: Римски трг, број 46, 81000 Подгорица или на е-маил: лидија.радусиновиц@мек.гов.ме током цијелог трајања јавне расправе.

Министарство економије ће размотрити све пристигле коментаре, примједбе и сугестије и након тога сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи.