Manja slova Veća slova RSS

Zakon o slobodi vjeroispovijesti

Ministarstvo

mek

MEK

mek

Evropski centar za informacije i inovacije

JICA

Irena

Enegry Community

Danube Region Strategy

Vektorski logo

 

>

Javna rasprava na Predlog zakona o izmjenama i dopunama zakona o elektronskim komunikacijama

Datum objave: 23.05.2019 14:08 | Autor: Ministarstvo ekonomije

Ispis Štampaj stranicu


Na osnovu člana 14 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list CG“, br. 41/18), Ministarstvo ekonomije daje na javnu raspravu


PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ELEKTRONSKIM KOMUNIKACIJAMA

i upućuje

JAVNI POZIV


građanima, stručnoj javnosti i svim drugim zainteresovanim licima da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Predloga zakona o izmjenama i dopunama zakona o elektronskim komunikacijama.

Javna rasprava će trajati 20 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Tekst Predloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o elektronskim komunikacijama će biti dostupan javnosti na internet stranici Ministarstva ekonomije www.mek.gov.me. i portalu e-uprave.

Zainteresovani subjekti svoje komentare, primjedbe i sugestije na Predlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o elektronskim komunikacijama mogu dostaviti Ministarstvu ekonomije u pisanoj formi na adresu: Rimski trg broj 46, 81000 Podgorica ili na e-mail: viktor.berishaj@mek.gov.me, tokom cijelog trajanja javne rasprave.

U okviru javne rasprave o Predlogu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o elektronskim komunikacijama biće organizovan okrugli sto, čiji je termin održavanja objavljen na sajtu Ministarstva ekonomije i portalu e-uprave.

Ministarstvo ekonomije će razmotriti sve pristigle komentare, primjedbe i sugestije i nakon toga sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o elektronskim komunikacijama možete preuzeti na linku: http://www.mek.gov.me/biblioteka/predlozi-zakona

Obrazloženje možete preuzeti na linku: Obrazloženje.

RIA Obrazac možete preuzeti na linku: RIA obrazac.

Program javne rasprave možete preuzeti na linku: Program javne rasprave.