Manja slova Veća slova RSS

Zakon o slobodi vjeroispovijesti

Ministarstvo

mek

MEK

mek

Evropski centar za informacije i inovacije

JICA

Irena

Enegry Community

Danube Region Strategy

Vektorski logo

 

>

Javna rasprava o Nacrtu izvještaja o Strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu Državnog plana eksploatacije mineralnih sirovina za period 2019-2028. godine

Datum objave: 16.04.2019 07:15 | Autor: Ministarstvo ekonomije

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo ekonomije upućuje javni poziv organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima (zainteresovana javnost) da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos unapređenju kvaliteta teksta Nacrta izvještaja o Strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu Državnog plana eksploatacije mineralnih sirovina za period 2019-2028 godine.

Pozivaju se svi zainteresovani subjekti da dostave svoje komentare i sugestije do 16. maja 2019. godine na e-mail adresu: primjedbe.koncesije@mek.gov.me ili na adresu: Ministarstvo ekonomije, Rimski trg broj 46, 81000 Podgorica (sa naznakom “Javna rasprava – Nacrt izvještaja o Strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu Državnog plana eksploatacije mineralnih sirovina za period 2019-2028. godine).

Centralni okrugli sto u okviru javne rasprave o predmetnom dokumentu će se održati u Podgorici. Pored navedenog, okrugli stolovi će biti organizovani i u Baru i Pljevljima. Datum, vrijeme i mjesto održavanja okruglih stolova biće naknadno saopšteni.

Nacrt izvještaja o Strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu Državnog plana eksploatacije mineralnih sirovina za period 2019-2028. godine možete preuzeti ovdje.

Nacrt Državnog plana eksploatacije mineralnih sirovina za period 2019-2028. godine - Opšti plan eksploatacije mineralnih sirovina možete preuzeti ovdje.